Fotografie

Fotografie is al sinds mijn jeugd een hobby. In de jaren '70 fotografeerde ik met een 2-hands grootbeeld spiegelreflex camera. Echt een oudje en ondanks zijn leeftijd een prima camera. Dat was in die tijd normaal dat je naast je camera ook een aparte, losse belichtingsmeter bij je had. Immers met de camera kon je niets ander dan scherpstellen, de sluitertijd en het diafragma instellen. In die tijd zat er nog geen belichtingsmeter in de camera. Het maken van een foto duurde dan ook fors langer dan vandaag de dag. Eerst belichting meten, camera instellen en dan afdrukken. En dan maar hopen dat de foto gelukt is. Immers direct bekijken wat hoe je foto er uit ziet zoals vandaag de dag als heel normaal word ervaren was in die tijd onmogelijk.

Gelukkig zijn de tijden behoorlijk veranderd. Tegenwoordig schiet ik mijn plaatjes met mijn Nikon D90 Digitale Spiegelreflex camera. Wat een fantastische camera is dit. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Met name de snelheid waarmee deze camera kan fotograferen is geweldig. Tot 5 foto's per seconden. Echt super!

Ik heb veel plezier in het fotograferen van de meest uiteenlopende onderwerpen. Van auto's tot natuur, van vakanties tot zakelijke foto's. Neem eens een kijkje in mijn foto album met uitsluitend Top Foto's.

Nikon-D90.jpg