Cerestial Invest

www.cerestialinvest.com_.jpg

Cerestialinvest is een bedrijf dat investeert en belegd in landbouwgrond in Oost-Europa. Kleine percelen landbouwgrond worden opgekocht om tot één grote akker te worden gevormd waarna de grond wordt verpacht aan Nederlandse boeren.

Landbouwgrond in Roemenië is goedkoop, echter het zijn veelal bijzonder kleine percelen in bezit van mensen die veelal niet eens weten dat ze het in bezit hebben.

Marcapelli Marina

Marcapelli Marina

MARCAPELLI heeft als doel nieuwe innovatieve producten aan te bieden voor zowel de professionele als de recreatieve markt.

Legal Account Office

Legal Account Office

Legal Account is een juristenkantoor met zaken door het hele land. Om altijd over de meest up-to-date documenten te kunnen beschikken tijdens zittingen en klantbezoek ontstond de wens om overal in Nederland (ter wereld) via een iPad of andere tablet contact te kunnen maken het hun elektronisch archief.

Opdracht

MPV.nl

MVP.nl

Management Personen Vervoer (MPV) is a national consultancy company specialized in the taxi and other personal transportation marked.

The Challenge
Build a informative website with a high quality design that reflects our professional business.

These items must be highlighted

  • Procurement projects
  • Advice
  • Mediation

MPV.nl

MVP.nl

Management Personen Vervoer (MPV) is een is een landelijk opererend advies bureau waar u terecht kunt voor al die zaken waarvoor u een extern advies kan gebruiken. Een goed gesprek, het voeren van het management of directie over een bedrijf.

Legal Justitia

Screenshot_LegalJustitia.jpg

A website for a company that collects money from people that didn't pay there bill.

The client wishes a website with a hight end classic business design a the possibility to update the content by there selfs.

The website has the following functions:

  • Selt updating and changing content by Drupal CMS.
  • Category for News-items.

Legal Justitia

Legal Justitia

Een website voor een incassobureau.

De opdracht was om een corporated website te ontwerpen en bouwen met een strenge doch chique uitstraling. De klant wenste zelf de content te kunnen wijzigen en/of update.

De site kent de volgende functies:

  • Zelf te onderhouden content via Drupal CMS
  • Nieuws-items
  • Mogelijkheid om formulieren te downloaden

Débin.nl

Screenshot-Debin.png

This website for Débin.nl is created in a modern design for. Débin.nl is a company that collects money for other companies.

The primary wishes of Débin.nl was a modern an chique design with a high class looks and feels. The site is pure informative an technically seen simple. Just a contact form and a PDF order form to download.

www.debin.nl

Gezondheidswijzer.nl

screenshot_VeertigPlusVitaal.png

De website van VeertigplusVitaal.nl Lifestyle Magazine is primair bedoeld voor het verstrekken van informatie over de gezondheid van de veertigplusser.

De website bevat onder andere:

Red White Blue Shop

Screenshot-RedWhiteBlueShop.png

De Red White Blue Shop is een webwinkel voor de verkoop van zonnepanelen in de USA. De shop is gebouwd op het Drupal platform en uitgebreide met onder ander de Ubercart module.

Klanten kunnen betalen met verschillende credit cards en de vrachtkosten worden berekend afhankelijk van het gewicht van de vracht en de afstand waarover deze vervoert moet worden.

http://www.redwhiteblueshop.com/